Om Galleri Karlavägen 70

Min vision för Galleri Karlavägen 70 är att skapa en mötesplats som väcker nyfikenhet och som människor vill besöka. En trevlig och varm plats där utställningar av både kända och okända konstnärer lockar och intressanta föredrag kan samla människor för umgänge och givande samtal. Galleriet fungerar samtidigt som en plats för mig och mitt kontor.

Inspirationen till galleriet fick jag i mötet med alla spännande konstnärer och entreprenörer på Österlen där jag har en del av min verksamhet. Där väcktes lusten att skapa en mötesplats i Stockholm. Initialt skulle galleriet heta ”Österlen på Östermalm” men eftersom jag vill välkomna verksamma konstnärer från alla delar av landet blev det Galleri Karlavägen 70.

Entreprenörskapet är en del av mitt liv. Som uppvuxen i en familj med entreprenörer är det naturligt för mig att starta företag. Jag har drivit montessoriförskolor och en grundskola sedan 27 år tillbaka och under en period designade jag barnmöbler. Sedan sex år tillbaka driver jag Bed & Breakfast, ordnar konserter och en har en gårdsbutik på Österlen. Hösten 2021 startade jag galleriet på Karlavägen 70 och det ska bli så spännande och roligt med alla möten och nya kontakter. Är du intresserad att ställa ut, hör gärna av dig.

Varmt välkommen,

Ann-Charlott Mörner