Annali Moussavi, Stefanie Almqvist och Yonas van den Hoogen

Utställning med tre konststudenter vid Gerlesborgsskolan, Annali Moussavi, Stefanie Almqvist och Yonas van den Hoogen.

Tuschteckningar av växter i spröda former, bildkonst med inspiration från sagans värld, kitsch, natur och sexualitet och fantastiska kolteckningar med blicken bakåt.

Utställningen pågick:
8-16 januari 2022.

Annali Moussavi

I sitt konstnärsskap ägnar sig Annali Moussavi (f.1987) åt måleri och teckning i olika tekniker. Valen av motiv varierar men hon dras främst till natur och landskap. Hon arbetar med naturstudier men använder också olika förlagor som fotografier och enklare skisser.

I den här utställningen visas teckningar i tusch där hon valt ett mer direkt uttryckssätt med spröda linjer som flyter ut på pappret.

annalimoussavi@gmail.com

Sociala medier @annalimoussaviart

Annali Moussavi
Annali Moussavi

Stefanie Almqvist

Stefanie Almqvist (f.1997) är verksam i Stockholm och utbildad vid Konstskolan Basis och Gerlesborgsskolan. Hon målar föreställande och tar gärna ut svängarna med både färg, format och motiv. Inspirationen till hennes konst kommer från sagans värld, kitsch, sexualitet och naturen. I sin konst bjuder hon in betraktaren till sin surrealistiska realistiska fantasivärld fylld av magiska väsen och intensiva färger.

stefanie.almqvist@gmail.com

Sociala medier @octopuzzyart

Stefanie Almqvis

Yonas van den Hoogen

Kreativiteten har alltid varit närvarande för Yonas van den Hoogen (f.1983) som även arbetat som skådespelare och make up artist. Inspirationen kommer från svunna tider som gamla serietidningar, antika föremål, svartvita fotografier hittade på loppisar, design- och modetidningar. I sina kolteckningar utforskar han realism och abstraktioner med medvetna, självsäkra handlag. Starka kontraster är i fokus.

Under 2022 kommer ett spännande konstsamarbete med Östermalms saluhall att lanseras.

vandenhoogenyonas@gmail.com

Sociala medier @whyonazart

Yonas van den Hoogen